Waarom jobruil?

De productiviteit van uw werknemer (m/v) verdubbelt als hij zich goed voelt in zijn job. Maar 40 % van de werknemers in ons land zou liever ergens anders werken, zo blijkt uit onderzoek. In een ander bedrijf of nieuwe sector bijvoorbeeld. Of in een uitdagender project en in een andere functie. Gemotiveerde werknemers zijn productiever en besparen hun werkgever duizenden euro’s. Met de online tool van Jobruil ruilt u werknemers binnen uw onderneming op basis van hun profiel, verwachtingen en reisafstand tot het werk. Zodat ze beter en sneller werken. En met meer goesting. Voor wie? De perfecte oplossing voor grote bedrijven met veel gelijkaardige functies. Of voor bedrijven die veel filialen tellen.

Wat is het?

Verrekijker
Uw medewerker wil intern verhuizen

Snakken uw medewerkers naar een nieuwe uitdaging? Hou uw beste krachten aan boord en geef ze een nieuwe functie in een andere afdeling.

arrow
Inbox
Simuleer alle ruilmogelijkheden

Zoek met één druk op de knop naar mogelijke jobrotaties binnen uw bedrijf. Onze online tool houdt ook rekening met de reisafstand.

arrow
Tekstballon
Bekijk de resultaten en realiseer jobrotaties

Berekening klaar? Overloop het overzicht van mogelijke jobrotaties en selecteer zelf de wissels die uw medewerkers doen uitblinken.

Oplossingen

1. Online platform

Interne ruil

Het online platform van Jobruil is de eerste tool die bedrijven interne jobrotaties rekening houdend met de woon-werkafstand laat berekenen. Een uitgebreide datbase linkt de juiste mensen aan elkaar. Snel en accuraat. De meerwaarde van ons systeem? Bij de klassieke jobrotatie ontstaat er altijd een openstaande vacature, omdat het gaat om een overplaatsing/promotie. Met het systeem van Jobruil vindt er effectief een ruil plaats zodat de functies en continuïteit op uw afdeling verzekerd blijven. Selecteer in de Jobruil tool de juiste parameters of filters om geavanceerd te zoeken. Creëer gesloten cirkels of maak simulaties met medewerkers, vacatures en externe aanwervingen.

2. Job & mobiliteitsanalyse

Interne ruil

Wilt u meer dan alleen interne jobrotaties berekenen met onze online tool? Informeer naar onze persoonlijke service en doe een beroep op onze expertise. We staan u graag met raad en daad bij in uw zoektocht naar succesvolle wissels tussen werknemers. Advies op maat van uw onderneming.

Deelnemende bedrijven

Uw logo hier? Contacteer ons vrijblijvend via partners@jobruil.be

Hoe het werkt?

Contacteer ons en geniet van een kosteloze testperiode!

Schrijf u in.

Consulteer uw werknemers die (willen) deelnemen aan Jobruil.

Getuigenis

Testimony person

Wat als je gemakkelijk van job zou kunnen ruilen? Bijvoorbeeld om dichter bij huis te werken, om nieuwe competenties op te doen , je beter te voelen in jouw job of met goesting langer te kunnen werken. Jobruil biedt een direct kanaal voor werknemers én werkgevers die deze keuzes willen aanmoedigen!

Fons Leroy - Gedelegeerd bestuurder VDAB

Testimony person

Het idee achter Jobruil is niet alleen zinvol, maar ook disruptief in tijden waar werknemers meer en vaker van job willen veranderen. Vooral het aspect om dichter bij huis te kunnen werken en een onmiddellijk alternatief te kunnen bieden aan je werkgever, opent perspectieven voor alle betrokken partijen

Hilde Schuddinck - Manager Accountwerking en Jong Ondernemerschap VOKA

Uw voordeel

Uw winst

Veelgestelde vragen

Ja, we doen ook aan consultancy of persoonlijke begeleiding op maat. Voor een optimale personeelsbezetting en een beter retentiebeleid. Zo haalt u nog meer uit de service van Jobruil.

Met het systeem van Jobruil krijgt u toegang tot een geavanceerde database die u volledig zelf beheert en gebruikt. Met één druk op de knop berekent u snel alle mogelijke jobrotaties binnen uw bedrijf: tussen twee of meerdere medewerkers, met openstaande nieuwe vacatures en/of externe kandidaten (aanwervingen). De uiteindelijke selectie doet u uiteraard zelf, al dan niet in overleg met uw werknemers.

Zo creëert u een win-winsituatie: meer efficiëntie binnen uw organisatie en een gezonde werk-privébalans voor uw medewerkers.

Jobrotaties zijn belangrijk omdat uw werknemers op die manier extra vaardigheden leren. Ze vergaren meer kennis en worden veelzijdiger. Kortom, de knowhow in uw onderneming wordt groter.

Uit onderzoek blijkt ook dat gemotiveerde werknemers productiever zijn.

 

Benieuwd? Vraag een vrijblijvend gesprek!

Alle velden moeten correct ingevuld zijn!

Dit e-mailadres is al in gebruik!

U moet de privacy policy en de algemene voorwaarden van Jobruil goedkeuren om uw registratie te voltooien.

Proficiat! U bent ingeschreven en zult een e-mail ontvangen met verdere instructies.
Ik verklaar hierbij de privacy policy en de algemene voorwaarden van Jobruil gelezen en goedgekeurd te hebben.

Ik wil graag de nieuwsbrief van Jobruil ontvangen.